Hello viewers ! tinggalkan link belog korang tau kalo dah singgah belog aliaa ? kalo tak .. tak dapek ler den nk follow korang.. Iloveyousomuch ♥

Thursday, May 9, 2013

Kerana Agama Y Ada Padamu


   waaa lamanya rasa tak hapdet belog..
satu entry pon takde this year.
im sorry baby :(

Harini hati aku sayu sangat,
tu y terasa mcm nk mengadu kat awak ni encik blog :(
Terima kasih sbb awak selalu dgr luahan saya encik blog!

Hari y paling aku tak boleh lupa bilamana aku mengenalimu..




Engkau hadir dikala aku 
memerlukan seorang teman..
engkau bawa secebis bahagia bila aku hampir berputus asa
ku terima segala apa y diperduga

kau bawa sinar cahaya dihariku y gelita
engkau hadir tepati waktunya membawa tawa ceria!

kau hadir by dehearty :)

lagu ni kene sangat dgn situasi aku sekarang...
Ya Allah, aku jatuh hati kerana agama y ada padanya Allah! 
engkau selalu ada dalam doaku setiap hari..
kerana aku yakin, kau pasti ku temui Y..

p/s : always love you !! now and forever

1 comment:

COPYRIGHT©ALIASAFIQ'S FANTASTIC BRAIN ♥